sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Haunter used Mean look

Tämä oli Moonertuksella vierailun ehdoton ykkönen XD
Juu tulin viimeyönä takaisin laivalta. Olenhan alaikäinen ja mitään en oikeasti juo, mutta olotila on kamala tai vaan vielä väsynyt. Namia ja tuliaisia riittää. Pysähdyinpähän antamaan Moonertukselle hänen keybladensa ja katselimme vähän videoita.


Sain matkalla ja laivalta ostaa ennakkoon itselleni synttärilahjoja ja sain kuulokkeet, kengät, ripsarin ja namia. Omat rahat kuluivat täysin muuhun, sillä törmäsin laivalla Jewelpet leluihin ja olen TÄYSIN koukussa näihin pikkuisiin. No niitähän tuli ostettua viisi ja sitten vielä ihana kahvikuppi (ei siitä mitään kahvia juoda vaan limsaa)

Etutekstin lisäksi takana lukee: "never underestimate the cupcakes". <3

Minun Jewelpetsini

Olen ollut kohtuullisen kiireinen koulun kanssa ja hermoilenkin kokoajan fyysikan kokeesta, joka on tiistaina. Kaikki tunnit ovat menntee ohitse varmaan mitä tyhmin ilme naamallani. Eikä se että fysiikan opettajamme näyttää Mr. Beanilta auta asiaa yhtään, se on vain liian koomista.

Sitten minä ja Moonertus olemme koukussa Transformiceen. Vain muutama päivä sitten sain Moonin pelaamaan kanssani ja yllätys yllätys hänkin ihan koukussa. Itse kuulin noin kuukausi sitten entisen luokkalaiseni puhuvan tästä ja kokeilin. Nykyään peli on ensimmäinen asia mitä alan tekemään saapuessani koulusta kotiin.

Keskeneräinen suunnitelmani lohikäärme hahmostani: Nephrite

~Domino






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti